4030 Debrecen, Híd köz 8.
Hétfő - Vasárnap: 0 - 24
4030 Debrecen, Híd köz 8.
Hétfő - Vasárnap: 0 - 24
Shopping Cart
 • No products in the cart.
 • Pályázat és Támogatás

  Otthonfelújítási támogatás - tájékoztató

  Klímaberendezés cseréjére és újonnan való telepítéséhez is igénybe vehető a támogatás? A családi ház, illetve lakás körüli villanyszerelési munkákra is igényelhető a támogatás? – Hangzik a kérdés…
  A válasz : Igen
  Amennyiben Otthonfelújítási Támogatást szeretné igénybe venni tájékoztasson erről, és az ehhez szükséges Vállakozási szerződést is megkötjük, majd a munka elvégzése után a számla átadása után visszaigényelheti a támogatási összeget.
  A támogatás részleteiről és az igénybevétel feltételeiről a Magyar Államkincstár oldalán itt tájékozódhat. Amennyiben kérdése van a támogatással kapcsolatban elérhetőségünk egyikén megkeresve állunk rendelkezésére. (Vállalkozási szerződést megírtjuk, kitöltjük Ön helyett!)

   

  RRF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” - tájékoztató

  A mindenki által ismert nevén: „napelemes pályázat”. A pályázat keretében kizárólag az alábbi két különböző műszaki tartalom egyikére igényelhető támogatás:

  (1) Tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás fedezését célzó napelemes rendszer létesítése,

  VAGY

  (2) tetőszerkezetre helyezett, alább részletezett kapacitáskorlát mellett napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval, villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje.

  Pályázók köre: nagykorú természetes személy (magánszemély), a 2020. évben jövedelemmel rendelkezők a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmüknek egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint közé essen.

  Vissza nem térítendő támogatás igényelhető, ahol a támogatás intenzitása: 100%.

  Elnyerhető támogatás legfeljebb az (1) esetén bruttó 2.900.000 Ft, (2) esetén bruttó 11.300.000 Ft.

  Támogatásban várhatóan közel 35 ezer család részesül. Pályázatokat 4 ütemben, megyénként eltérő beadási időpontokkal, de rögzített megyei támogatási keretre lehet benyújtani. Az első beadás 2021. december 6-tól kezdődik megyénként ütemezetten. A beruházás csak a Regisztrált kivitelező listából választott, szerződött kivitelezővel valósítható meg. A támogatási kérelem benyújtásának feltétele a kivitelezővel megkötött előszerződés.

   

  Debrecen és 50 km-es környéke: Hajdúszoboszló, Ebes, Kaba, Nádudvar, Püspökladány,Hajdúhadház, Nyíregyháza, Nyíradony, Hajdúbagos, Mikepércs, Derecske, Létavértes,
  Vámospércs, Berettyóújfalu, Hajdúnánás, Hajdúdorog, Hajdúsámson

  © 2020 - 2021 VOLTIX. Minden jog fenntartva.